Söndag!

Då var min första söndag här med bloggen.  😛

Det har då inte hunnit passera så många dagar sen jag började med den här nya bloggen. Det som har hänt är att lilla Tiger  som är sonens flickväns familjs hund far fram som en raket när vi är ute och det vill till att vi går där man kan se honom för han är snabb som en vessla och det är först nu som han har kunnat gå lite lös då han tidigare inte lyssnat överhuvudtaget. Han är så snabb så att till och med vårat gäng har svårt att hänga med.

Själva julhelgen är nu över vilket jag då tycker är skönt då jag har min jul någon dag innan och på lite annat sätt. Men för den skull måste ju alla övriga i familjen få jul som det brukar vara.  det blev som vanligt en lugn och fin helg.

På väder fronten så har det nu kommit några cm snö och är ett par grader kallt. Fast jag hoppas att SMHI håller vad de har lovat fram i nästa vecka då det åter skall bli lite plus grader, jag hoppas verkligen då snö inte är något jag gillar, fast lite kallt kan var okej men utan snö.

Under veckan som kommer är det också nyårsafton (samma här jag har allt haft min nyårsafton i år), men ajg får i alla fall önska er alla där ute i verkligheten:

Ett riktigt Gott Nytt 2015, så hörs vi om en vecka igen.

Smiley

Ny blogg!!!

Som jag skrev i den gamla bloggen så har jag nu för avsikt att uppdatera bloggen varje söndag (fast idag är det torsdag) och det beror på att det kom reklam framför texten som var skriven på den gamla.

Jag hoppas att den här skall funka bättre och som sagt så är nu föresatsen att det skall komma en uppdatering varje söndag någon gång.

Julen varit som den alltid är för mig men nu ser jag fram emot en ljusare tid  (för mitt nyår har ju redan varit) även om det ännu är en bit kvar.

Första snön kom under natten, bra att det  bara blev lite vitt puder på marken jag gillar inte snön så det räcker så bra med det här.

 

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.