Ibland blir det inte som planerat.

galna uttryckssymbol klistermärke

Jag och Annki bestämde oss för att vi skulle ta och fortsätta från Hallshuk och gå söderut igår lördag. Men ibland så blir det inte som vi tänkt eller rättare sagt det är första gången som något sånt här händer.

Vi träffades vid Bunge kyrka kl. 7.00 för att åka mot Hallshuk och även hitta en bra skogsväg att åka ner mot havet, (med den andra bilen) på en karta hittade vi en markering som var en liten väg, men väl där så fanns det ingen väg och inte heller någon stig att ta sig ner på.

Vi snurrade en hel del och tillslut så fick jag tag på en människa att fråga och han sa att det inte fanns någon bra farbar väg att åka ner på, om vi inte ville sätta oss fast med bilarna. Utan han rekommenderade att vi skulle åka mot Häftings för där skulle det finnas en parkering.

Men nu hade vi snurrat så mycket, duggregnet hängde i luften och det blåste små djä……. Därför bestämde vi att vi skulle avbryta dagens projekt och istället åka tillbaka till Blå Lagunen och gå där i stället.

Hundarna de var lika lyckliga över det. Även om de nog tyckte att i var lite konstiga.

I ena änden av lagunen växte det fullt med Tussilago. Det var mulet så därför var de inte öppna.

Nästa gång vi skall ut och gå, då har vi i alla fall en bra plan, tack vare bonden på gården och då ska vi inte behöva snurra och leta efter bra vägar att komma ner till sjön på.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram!

valentin smiley skickar kyss klistermärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *