Så var det söndag igen!

Vart tar veckorna vägen. Konstaterade i går att jag har bara 11 månader /år hur det nu kan gå till. Det blir så då jag oftast går på ledigt i början på december och inte börjar jobba förrän i slutet på januari, det gör att januari liksom bara passerar utan något, för helt plötsligt är det februari. Märkligt, men inte mig emot för nu är det ljusare igen.

Veckan som passerat har innehållit många spännande saker. För i måndags så gjorde bästa Inger och jag Visby med diverse shopping och även på vägen hem stannade vi och shoppade loss en del småsaker.

På tisdagen passade jag på att gå över alla fönster i lägenheten och göra en lite ordentligare städning innan jobbet börjar för då vet jag med mig att det kan bli lite hipp som happ, fast ambitionen från början är en helt annan.

Under onsdagen hände det som verkligen är kul det  var att vår rallytränings grupp startade trotts  Smiley snöyra så var vi på Fårö och tränade. Det är alltid bra att träna även vid oväder för man vet aldrig vad vädergudarna bjuder på när det är time för tävling.  Meningen är att vi skall träffas varannan vecka på Fårö och i Fårösund så att inte alla behöver åka alltid. Lite rättvisa måste det vara.

Hade då tänkt att det skulle räcka med att åka till Visby en dag under veckan men så blev det då inte. C behövde ett bredband där han bor för det han hade gick abonnemanget ut nu sista januari. Inte lätt att veta vad man skall välja i denna djungel av olika bolag. Tur att vi då har Peter i Fårösunds Radio & TV som  precis visste vad som var bäst. Och i skrivande stund är det 3 som levererar bäst mot vad man betalar, så det fick bli ett sådant, C verkar nöjd i alla fall.

På fredagen blev det hundvård, inget gänget gillar så där väldigt mycket men för deras del är det bara att gilla läget vare sig man vill eller inte. På kvällen så kom J och J ut med Tiger alias Raketen.  På våran morgon promenad på Trälge på lördag morgonen så var han så duktig och höll koll på var vi var vilket är det rätta, för det är ju han som skall ha koll på oss och inte tvärt om.

Idag söndag så tog jag med mig J till Arita i Valleviken för lite valp mys mitt på dagen, hon har 5 stycket japanes chinvalpar på 5 veckor. Synd att vi inte hade större fickor.  Innan dess hade vi varit med gänget till Norra gattet och där gick vi i skogen delvis och Tiger var fortfarande lika duktig. Jag blir så glad när jag ser att han gör framsteg även om det inte är vår hund.

Under helgen drabbades också han av lite hund vård, men han har inget större emot att man håller på och grejar.

Fick även lite extra att fundera över Smiley under veckan, det är om vi skall ta in en hund till i flocken eller inte. Så här långt ser det ut som vi skall tacka ja till erbjudandet men inget är ännu 100 bestämt från vår sida. Får fundera en stund till.

I veckan som kommer är det åter i selen, fast i ett lite lugnare tempo till att börja med, tror jag i alla fall.

 

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten under veckan som kommer.

Smiley

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *