Experimentet

Då har sista veckan i januari passerat och jag har åter gott till till verkligheten (nästan) eftersom jag har börjat jobba igen, inte fullt ut ännu utan bara några timmar i veckan, jag måste ju mjukstarta lite.

Under har veckan hjälpt Inger & Pelle med deras trötta dator så att den fick lite högre fart igen och även skrämt upp Jannes gamla dator så att den kanske kommer att fungera när vi ska till fastlandet inom kort.

Det har även varit syjunta igen och här kommer mitt lilla experiment  in med nålbindingen. Jag fick även en bra och fin bok av Gunilla  som handlade om just det. I den framkom det att det är en sån gammal teknik som 200 år f.kr, inte klokt egentligen.

Men mitt försök blev väl inte så där 100 och den skulle egentligen ännu valkas, ni får döma själva.

20150201_112034

Skulle föreställa en mössa men som det är i sagan så blev det inte det, maskade av för tidigt och lyckades inte hålla formen, Frågan är vad det blev. Någon föreslog att jag skulle köra den lite för varmt i tvätt maskinen (då det är rent ullgarn) och göra godis påse till hundarna av den, fast som experiment blev det rätt okej tycker jag i alla fall. Konstaterade  att de var duktigare i då tid än vad jag är på det här. Får göra ett nytt prov.

På hundfronten så har det tränats rally både utom hus och inne på en matta i vardagsrummet och det med hela gänget, fast det är ännu bara Quintus som får träna banor ute. De är så duktiga så.  Idag på promenaden så tränade vi lite hjärngympa genom att klättra på en stätta med kloka steg, typ som en öppen trappa fast över en tun.

Ett stort beslut är också taget idag som kommer att visa sig under februari månad. Den som väntar på svaret får det så småningom.

Under helgen så har även C varit hemma några dagar. Det är lite mysigt även om han inte är så social och helst vill sova i sin soffa.

Det var en del av vad som hänt hos oss under den gångna veckan när man nästan kunde känna att våren är på gång med lite fin fågelsång och vårlukt i luften.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.           

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *