Storm och kolhydrater.

Då har ännu en vecka gått och som avslutades med den ordentliga stormen Olle från Norge, upp till 23 meter i byarna och då är det häftigt att gå längs med stranden. Jag skulle ha tänkt på att ta med system kameran på vår morgon promenad på Trälge, så det får duga med mobil korten, dock inte lika bra som det hade blivit med den andra kameran.

20150208_093828

Jag är väl lite konstig för jag skulle kunna sitta hur länge som helst och titta ut över ett stormigt hav eller bara ströva där. Det är både mysigt, rogivande att höra havet dån och det in finner sig ett lugn i kroppen på något vis.

Vad har då kolhydraterna med stormen att göra. Jo för jag vet att jag inte mår hundra om jag stoppar i mig bröd, knäckebröd, godis osv. och nu under en period har jag verkligen syndat med brödet, främst då knäckebröd och lite godis. Det resulterar i magont, uppblåst mage (magen känns som om jag skulle vara gravid i 20:onde månaden som inte finns)          men det är ju så gott att snaska lite. Nu får det åter bli kål diet och försöka att låta bli allt bröd mm. Inte lätt men när jag vet att det hjälper och det är ingen annan än jag som kan göra det. Att jag då aldrig lär mig, sägs ju att man skall lära av sina misstag men det här är då ett återkommande problem. Beror nog på att det är så himla gott och att det triggar igång mitt belöningssystem.

Jag har även hunnit med två pass på gymmet under veckan i tidiga morgontimman. Det är skönt att ta gympassen direkt på morgonen, dels är det lugnare på gymmet och dels har jag mera energi på morgonen än på eftermiddag/kväll.

På hundfronten under veckan har det varit bad och borstning av en Spirro, en del kloklippningar och så klart rallyträningen som är en gång i veckan. Jag har även tränat inomhus  lite, för jag måste få ordning på de fasta positionerna med Quintus. Annars är det ingen idé att träna vidare eller ens ha tanken att tävla igen.

Tiger har också varit på besök den här helgen. Han gillar verkligen det att få springa. Skulle vara kul att veta hur långt han egentligen springer på våra promenader, det är nog mer än 3 gånger så mycket som våra egna.

Eftersom Tiger har varit här så har även J & J varit ute. Det är bra för mig, för jag har äntligen fått mina torkare på bilen lagade efter 2 veckor utan. Det har ju varit lite svårt att se till och från beroende på vädret. Från början såg jag bara  hur pengarna flög, men det var bara en mutter som hade lossnat från torkarmotorn, tur för mig för det kostade inget. Bra med en son som är bilmek.

Några datorer har även den här veckan fått lite städning och uppdateringar för att funka lite bättre.

Janne han har under helgen haft jour i sjöräddningen där han är verksam. Det innebär att han skall kunna rycka ut inom 30 minuter om larmet går.

Jag har även hunnit jobba lite under veckan, men det är ännu inte full fart, fast jag vet att det kommer.

Det var lite av vad vår vecka innehållit. Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *