Inte lika med utbränd.

Jag blir så rörd av alla fina kommentarer och att det är så många som tänker på mig och verkligen vill mig så väl. ❤❤

En tanke som jag har haft det senaste dygnen är att många tror, om man som jag i perioder jobbar väldigt mycket skulle bli utmattad och/eller utbränd på grund av jobbet, så tror jag inte att problemet är riktigt så enkelt. Utan min uppfattning är det  att man inte ser till att få den återhämtning som kroppen behöver, både vad det gäller vitaminer, mineraler och riktig mat, viktigt är också att man ser till att få sova, sova och åter sova .  Och det gäller nog också om man har det väldigt stressigt runt sig i perioder.

Det  jag har försökt att vara väldigt noga med under den gångna säsongen är att försöka sova ordentligt. Klart att det inte alltid har lyckats men för det mesta. Och att ha det lugnt runt mig när jag kommit hem.  På jobbet har så klart ”Bull” (Ulrika) varit en stor avlastning.

Trotts att det bara gått en veckas tid med de medel/tipps som utmattningsskolan ger, i form av guldmjölk, ingefärsshot mm, så känns det som om huvudet börjar komma tillbaka. Tänk jag har skrivit här i två dagar utan att huvudet är tomt på tankar eller bara en grå massa.  Jag börjar också kunna känna att det kan kännas lite kul med en eller annan sak. Men jag skall försöka att bara ha en sak i taget under de kommande 4-5 månaderna.

Nu gäller det bara att inte springa för fort på, utan ta det lugnt och fint.

Tack för att ni finns där ute för mig.  ❀ ❀

Kram  ☺

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *