Skärmar

Nu har det rullat på några dagar, snön har kommit, men är nog bort lika fort igen, om man gör som jag kollar SMHI:s 10 dygns prognos, fast det kan ju ändra sig rätt fort.

Utmatningsskolan rullar på så sakteliga (det ska det också göra, så det är helt i sin ordning).

Jag kan nu känna när det blir för mycket av det goda, så att det går att bromsa. Men det jag har kommit på under helgen är att jag fortfarande inte fixar att läsa stora stycken informations text. Jag blir för trött i hjärnan och kan inte ta in vad det står. Romaner går bra, men det fordrar ju ingen större koncentration. Det nästa som jag kommit på är att under sommaren så har vi ju ingen TV eller dator med oss till Fårö. Så den enda skärm jag tittar på då är paddan och det blir ingen lång stund alls. Och förr såg jag nästan aldrig på TV men surfade en del och då upplevde jag inte problemet. Det som händer är att huvudet inte hänger med och att det sen är svårt att koppla av, med en känsla av stress inombords. Så det jag kommer att göra nu är begränsa TV tittandet till mindre,  än tidigare (ca 2 tim/dag), eller ta bort det helt under en period igen, jag klarar mig utan.

Något som är kul är att jag nu kan känna och tycka en del saker är kul och roligt att göra. Det har inte varit så på länge.

Men nu gäller det att inte rusa iväg, vilket är lätt att göra när jag börjar se resultat.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten.

Kram   (♥‿♥)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *