Efter storm kommer sol.

Veckan som varit har stundtals varit rena våren, lite tidigt men så underbart att känna att det verkligen går mot en ljusare och varmare tid.

Det som är bra med en del veckor är att det inte händer så väldigt mycket. Livet flyter på i makligt tempo.

Det har så klart varit en del hundträningar, både en grundkurs som är lite special för 2 stycken som har konstiga arbetstider och svårt att få till några kurser med sina hundar. Då skapade jag en specialare för de så att de med skall kunna få gå med sina hundar. Det innebär att de kommer med förslag på dagar och tider då de kan och så väljer jag bland de som passar mig och därefter komponerar vi ihop 5 träffar.

Vi har även tränat en del rally  och just nu känns det inte som det går något framåt alls för oss. fast det är ju som det brukar vara man kommer till en punkt då man nästan tycker att det går bakåt och sen vänder det, hoppas det i alla fall.

I onsdags hade jag syjunta,  vi är 6 kvinnor som träffas varannan onsdag hos någon av oss och  i onsdags var det min tur. Det stora problemet för mig är som vanligt att kunna komma fram till vad jag skall bjuda på, men det slöt med kombo av ostbricka och fruktsallad. det blev perfekt då man kan äta frukt till ost och så fanns det grädde till de som bara ville ha fruktsallad.

Jag har även hunnit med att lämna en gammal sypuff från 50 talet för omklädning.

20150212_141857

 

 

 

 

 

 

 

Jag här även valt tyg och den så det skall bli spännande att se hur den kommer att bli när Inger på Möbel Magi har fått fixat med den. Fortsättning följer.

Igår var det Alla hjärtans dag och min älskade gubbe kom hem med en super blombukett till mig.

20150214_111121

Han är så gullig som tänker på mig så och jag älskar honom av hela mitt hjärta.

I kväll så skall vi experimentera med något som heter chipsgratäng med cheddarost. Vi har bjudit över några kompisar för att vara med och prov äta, det sägs att det skall vara gott så det hoppas jag att det är med sallad till.

Det var en liten samman fattning av vår vecka och jag hoppas att solen kommer att vara kvar lite mera även om det är lite tidigt för vår ännu.

Ta nu vara på varandra med kärlek  där ute i verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *