Händelse rik vecka

Hela första delen av veckan gick i ett flygande fläng. Jobbade första delarna av dagen och sen skulle gänget ut och springa lite, en del uppdatering av datorer och även jobbets dator fick sig en liten rensning.

I onsdags tränade vi rally här hemma. Lika kul som vanligt trots en riktig skalle bang under hela dygnet. Quintus är riktigt duktig men han har lite för bråttom och går lätt upp i varv, men vi jobbar på det.

På kvällen var det sy junta igen, jag fortsätter att knåpa på min nålbindning, måste komma på ordentligt hur det funkar. Sen bar det iväg mot Visby för att sova. Båten gick 7.30 på torsdags morgonen och vi har kommit på att om vi sover i Visby får vi sova några timmar längre.

Kom fram till Norrtälje på eftermiddag och där träffade vi vår nya stjärna Pinglan (Sunny-Hill´s Pretty Blue),

10982191_10203893435952120_5262691442014021528_n

så klart träffade vi Piia och P-O med.  En trevlig eftermiddag/kväll i glada vänners lag med god mat  (även halva fredagen) innan vi åter vände näsan mot Nynäshamn med Pinglan .

Hon har satt sig väl i flocken och rutinerna bara efter så kort tid och hon är verkligen framåt. Skall bli spännande att se vad vi kan hitta på.

I går var det avslutning på en special grund kurs som har gått nu under vintern i Fårösund och idag så drog Fårö igång med en allmänlydnad och även en spår gupp. Alla hundar och förare var super duktiga i båda grupperna.

Det enda smolket i bägaren som varit under veckan är att min vänster tumme somnade igår och har ännu inte vaknat. Pratade med sjukvårdsupplysningen men blev inte mycket klokare. Få se till nästa vecka om den vaknat. Får prova med en väckar klocka kanske.

Ta nu vara på varandra där ute i verkligheten och jag skall försöka att väcka min tumme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *